din 2002 din 2002
din 2002 din 2002

Bijuterii

O bijuterie ne înfrumusețează trupul și ne oferă o sursă de energie cristalină care iradiază vibrațiile sale benefice asupra unei părți din organism. Debitul de energie generat de materialele din care este compusă bijuteria activează și echilibrează chakra care guvernează zona corpului unde aceasta este așezată. Purtarea bijuteriilor este modul cel mai practic de a lucra la o zonă afectată deoarece pietrele și cristalele semiprețioase emit energie pozitivă constant. Astfel putem face alte lucruri în timp ce experiența vindecării continuă chiar dacă nu suntem în mod conștient concentrați asupra vindecării.
Din cele mai vechi timpuri omenirea a folosit o varietate de bijuterii cu care practic ne putem acoperi cele 7 chakre principale.
Coroanele, diademele, agrafele de păr și cerceii acționează asupra chakrelor situate la nivelul capului: Chakra Coroanei și Chakra celui de-al Treilea Ochi.
Salbele, colierele, pandantivele, broșele sau insignele stimulează chakrele pieptului: Chakra Gâtului, Chakra Inimii și Chakra Plexului Solar.
Curelele cu pietre semiprețioase, tradiționalele pietre introduse în ombilic sau prinse cu niște lanțuri de talie care le găsim în țările hinduse sau islamice acoperă chakrele din zona pelviană: Chakra Sacrală și Chakra Rădăcinii.
Alte bijuterii ajută chakrele secundare ale articulațiilor și reglează canalele de energie subtilă care ajung până la ele din cele șapte chakre principale. Inelele, brățările de încheietură și cele de braț au drept scop protejarea chakrelor articulațiilor din extremitațile superioare. În țările orientale, unde populația are o medie de viață mai mare, se folosesc inele la degetele de la picioare și lanțuri de aur și pietre semiprețioase la glezne.
Lăsați-vă purtați de intuiție în alegerea bijuteriei care vă reprezintă, deoarece intuiția vă va spune ce aveți de fapt nevoie.