Nu esti logat

Intra in cont
Produse
+4 072 008 4444 +4 072 008 4444

ATRAGEREA ENERGIEI POZITIVE

Cu toții știm instinctiv că o gândire negativă aduce de la sine un rezultat negativ, fie el financiar, social sau fizic. Dar de ce se întâmplă acest lucru? Totul în noi și în jurul nostru este format din energie. Sunt energii diferite pentru lucruri, situații, ființe diferite. Toate aceste energii au diferite frecvențe vibraționale astfel încât energii similare se atrag una pe alta.


Dacă gândirea negativă manifestă rezultate negative, este oare posibil ca o abordare pozitivă a gândurilor noastre să atragă rezultate pozitive? Evident că DA! Iată un scurt exercițiu, foarte puternic, menit să ne ajute în emiterea vibrației pozitive pe care toți dorim s-o emitem.


Ne găsim o poziție comodă, fie întinși la orizontală, fie stând într-un fotoliu. Cu spatele drept ne închidem ochii, respirăm liniștit pe nas și ne focusăm pe inspirație și expirație. Observăm respirația și începem să lăsăm toate gândurile despre viață, suntem pur și simplu în moment, stând nemișcați, bucurându-ne să facem nimic și doar urmărindu-ne propria respirație. Începem să respirăm tot mai ușor. Inhalăm pentru 3-4 secunde, expirăm pentru 4-5 secunde (când expirația este mai lungă corpul și mintea se calmează).


Cu ajutorul degetului arătător apăsăm cu fermitate în cel de-al treilea ochi pentru câteva secunde după care îi dăm drumul și lăsăm mâna jos.

Vizualizăm un ochi în mijlocul frunții. Ne imaginăm cum începe să se deschidă. Pe măsură ce se deschide ne vedem pe noi înșine în dreptul unui drum gol stând nemișcați. Acesta este drumul către țelurile și visele noastre.

Vizualizăm succesul pe care ni-l dorim. Suntem cât se poate de creativi și-l vedem cât se poate de real. Vedem culorile, auzim zgomotele, simțim mirosurile acelui succes. Simțim și vedem cum se întâmplă aici și acum această reușită.

Continuăm cu o afirmație. Afirmațiile tipice încep cu: „am o sănătate bună...”, „am o prosperitate tot mai mare...”, „am...”, „atrag...”. Afirmațiile ar trebui să fie o declarație prezentă, nu o intenție viitoare. Creem iluzia că deja am ajuns la rezultatul dorit. Universul nu răspunde la „aș putea fi...”, „o să fiu...”; orice exprimare de amânare universul o va trata ca atare, adică o va amâna. Cu sentiment și afect spunem afirmația de 5-10 ori. O spunem din suflet, o simțim, o credem!


 


Ne întoarcem la vizualizarea noastră. Atragem în corpul nostru o emoție (de exemplu bucuria). O emoție este o schimbare a trupului într-o formă sau alta. Care este emoția pe care o simțim ca rezultat al împlinirii scopului nostru? Aceea este emoția pe care o ținem în noi pentru cât timp dorim să o ținem. Cum ne simțim știind că am ajuns la obiectivul pe care ni l-am dorit și viața noastră s-a schimbat în bine? Ne lăsăm purtați de acel simțământ care va creea o vibrație, care la rândul său va atrage din univers exact ceea ce ne dorim, ceea ce emanăm.

În această stare în care parcă plutim începem să închidem vizualizarea. Enumerăm 5 lucruri pentru care suntem recunoscători care sunt asociate obiectivului nostru direct sau indirect.

Ne întoarcem la respirația noastră inițială. Când ne simțim gata, deschidem ochii și încercăm să simțim schimbările din trup și minte din urma exercițiului. Schimbările sunt fine dar au un impac decisiv în viața noastră.


Acest exercițiu durează 5-10 minute. Cu cât ne adâncim mai mult în el, cu cât practicăm mai mult, cu atât mai mare este perspectiva rezultatelor dorite. Se pot vedea rezultate imediate, sau poate dura mai mult până la primele rezultate. Cheia este de a practica frecvent acest simplu exercițiu și de a pune toată pasiunea pe care o putem pune în el. Putem căuta semnele, sincronicitățile, „coincidențele” care brusc încep să apară în viața noastră, ele sunt un semn că universul începe să lucreze pentru noi.

Universul întotdeauna răspunde vibrației pe care o emitem. Gândurile creează realitatea!


Informațiile oferite în acest articol nu sunt concepute ca un substitut pentru diagnosticul, tratamentul sau sfatul unui specialist licențiat în medicină. Informațiile vin ca opțiuni complementare medicinei convenționale (complementar = poate funcționa împreună cu). În nici un fel informațiile nu ar trebui considerate ca reprezentând ”practică medicală”.

Site-ul nu își asumă nici o responsabilitate pentru modul în care se folosește acest material.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs