Nu esti logat

Intra in cont
Produse
+4 072 008 4444 +4 072 008 4444

Cum comand?

Cum comand? 

Dupa ce ati identificat produsul sau produsele dorite, apasati butonul "Adauga in cos". Produsele se vor regasi in "Cosul de cumparaturi", apoi finalizati comanda prin completarea informatiilor solicitate in formularul de comanda (nume, adresa, telefon, email etc.)


PLATĂ ȘI LIVRARE

Comanda minimă pe site-ul nostru este 35 lei. (fara transport inclus)

Modalitate de plată și transport:

Curier Rapid National - Sameday Curier sau DPD (livrare în 24-48 ore) *)

- plata ramburs / card - 14,99 lei pentru comenzi între  35 și 149,99 lei

- plata ramburs / card - GRATUIT pentru comenzi peste 150 lei


Curier Rapid Ungaria si Bulgaria - DPD Curier (livrare în 48-72 ore) *)

- plata card - 25 lei pentru comenzi între 35 și 249,99 lei

- plata card - GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei


Livrari Internationale Europa si Restul Lumii

Rutier: DPD Courier

Aviatic: FedEx/TNT sau DHL

Tariful transportului, se comunica clientului la cerere, iar comanda poate fi plasata dupa acceptarea pretului.


*) comenzile plasate pe site, in zilele lucratoare, pana la ora 12:00 se pot onora in aceasi zi, doar daca se confirma telefonic. Comenzile plasate dupa acest intervat, precum si in zilele nelucratoare, se vor procesa in urmatoarea zi lucratoare. Pentru comenzi urgente, va rugam sa sunati la 0720084444, pentru detalii suplimentare! Plasarea unei comenzi intr-o zi lucratoare, pana la ora 12.00, nu implica automat ca aceasta va ajunge la dvs in ziua urmatoare.

Prețul comunicat în momentul în care plasați rezervarea nu se modifică pentru comanda plasată.

Pot exista cazuri în care prețurile se pot modifica în funcție de fluctuațiile prețurilor practicate de transportator, însă acestea vor fi actualizate pe site, iar în cazuri excepționale vă vom contacta suplimentar.

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei, sau pentru unele comenzi pe care le vom considera incerte, putem solicita o garanție de 10% a plații coletului în avans sau chiar o plata integrala.

Pentru expediții internaționale atât prețul coletului cât și taxele de transport vor fi achitate anticipat. Livrarea se va face prin curier internațional. Vă vom contacta pentru detalii suplimentare.

Cu prilejul ocaziilor speciale (Craciun, Paste, Black Friday etc) termenul de livrare se poate majora cu 1-3 zile in functie de volumul activitatii. 

In anumite situatii, datorita conditiilor meteo, restrictii nationale/internationale, alte situatii neprevazute, independente de vointa noastra, coletele livrare pot ajunge cu intarzieri la dvs. Facem tot posibilul ca imediat ce avem informatii de la partenerii nostri, sa va anuntam in platforma.