din 2002 din 2002
din 2002 din 2002

Depasirea vibratiilor negative de la alte persoane

Depasirea vibratiilor negative de la alte persoane

Acțiunile de zi cu zi ne aduc față în față cu tot felul de oameni și de situații. Fiecare persoană are emoțiile și stările personale, astfel de multe ori ne lăsăm influențați de cei cu care interacționăm fără să ne dăm seama.

Este ideală situația în care o persoană ne binedispune, ne înveselește, ne face să ne simțim mai bine. Dar ce putem face în situațiile în care persoana cu care interacționăm este într-un moment negativ și fără să vrem intrăm pe aceeași frecvență negativă? Este uimitor cât de ușor o zi proastă a altcuiva ne poate afecta dispoziția generală. Cum putem comuta acea frecvență pentru a fi din nou în rezonanță cu speranța, fericirea, iubirea, toate acele sentimente care ne fac să ne simțim bine?

Există mai multe moduri de a bloca vibrațiile nedorite și de a depășii negativitatea poluantă a altora. Ne putem elibera de gândurile purulente și ne putem regăsi claritatea și pacea interioară.

Exercițiile fizice sunt o metodă bună și naturală de epurare a energiilor negative. Ne focusăm toată energia noastră în a lucra mușchii, a duce exercițiile până la capăt, astfel vibrațiile noastre se vor curăța singure, iar grijile se vor retrage și vor dispărea complet. Oricând ne simțim bombardați de energie negativă ne putem angaja într-o sesiune de antrenament la sală sau, și mai bine, în natură.

Pentru a ajuta în blocarea energiilor nedorite de la alte persoane putem să îl chemăm pe Arhanghelul Mihael. El ne poate ajuta să limpezim energia negativă care este și în noi și care ne înconjoară. Va curăța orice energie nedorită și o va transforma în scop și determinare. El protejează gândurile și emoțiile din raza de acțiune toxică a altora. Energia Arhanghelului Mihael este foarte masculină, arzătoare, puternică, capabilă de a tăia corzile negative eterice printr-o simplă zvâgnire. Orice afinitate cu alt înger este utilă în a bloca aceste energii nedorite. Arhanghelii și îngerii prin frecvențele lor de energie intersectează aceste energii indezirabile și le redirecționează departe de noi.

Cristalele galben-aurii ne dau puterea de a avea o exuberanță calmă, ele sunt cristalele fericirii, voioșiei și satisfacției. Cristalele care au o culoare ușor galben-aurie ne ajută să vedem cum viața poate oferi plăcere în lucruri simple. Cristalele cu o culoare galben difuz, precum citrinul, sunt cele mai bune când vine vorba de îmbunătățirea fericii și satisfacției în general.

Realizarea fericirii este cel mai bun mod de a bloca energiile negative de la alte persoane. Folosim cristale galben-aurii în timpul meditațiilor sau le purtăm ca și pandantiv. Nu lăsați indispoziția altcuiva să vă strice buna dispoziție. Ridicați-vă mai sus, străpungeți energia negativă, depășiți intruziunea vibrațională, treceți dincolo de ea și atingeți starea de satisfacție și fericire.

Informațiile oferite în acest articol nu sunt concepute ca un substitut pentru diagnosticul, tratamentul sau sfatul unui specialist licențiat în medicină. Informațiile vin ca opțiuni complementare medicinei convenționale (complementar = poate funcționa împreună cu). În nici un fel informațiile nu ar trebui considerate ca reprezentând ”practică medicală”.
Site-ul nu își asumă nici o responsabilitate pentru modul în care se folosește acest material.

Betisoare parfumate San Miguel Arcangel (Arhanghel Mihail)
Betisoare parfumate San Miguel Arcangel (Arhanghel Mihail) (20buc.). Pretul este pentru 1 cutie care..
3,30 RON
Cristaloterapie: Arhanghelul Mihael
Arhangelul protector al zodiilor: Berbec, Leu si Sagetator. Bratara contine urmatoarele cristal..
32,50 RON
Iconita Arhanghelul Mihael (plastifiata)
Iconita plastifiata Arhanghelul Mihael. Rugaciune Arhanghelul Mihael. Dimensiune: lungime 95mm, lati..
1,34 RON