din 2002 din 2002
din 2002 din 2002

Informatii Livrare

PLATĂ ȘI LIVRARE

Comanda minimă pe site-ul nostru este 50 lei. (fara transport inclus)

Modalitate de plată și transport:

 

Curier Rapid National (livrare în 24-72 ore) *)
- plata ramburs / card - 15,90 lei pentru comenzi între  50 și 99,99 lei
- plata ramburs / card -   7,90 lei pentru comenzi între 100 și 199,99 lei
- plata ramburs / card - GRATUIT pentru comenzi peste 200 lei

 

Curier Rapid Bucuresti si zona metropolitana (livrare în 24-72 ore) *)
- plata ramburs / card - 12,90 lei pentru comenzi între 50 și 99,99 lei

- plata ramburs / card -   4,90 lei pentru comenzi între 100 și 199,99 lei
- plata ramburs / card - GRATUIT pentru comenzi peste 200 lei

 

*) comenzile plasate pe site, in zilele lucratoare, pana la ora 12:00 se pot onora in aceasi zi, doar daca se confirma telefonic. Comenzile plasate dupa acest intervat, precum si in zilele nelucratoare, se vor procesa in urmatoarea zi lucratoare. Pentru comenzi urgente, va rugam sa sunati la 0720084444, pentru detalii suplimentare! Plasarea unei comenzi intr-o zi lucratoare, pana la ora 12.00, nu implica automat ca aceasta va ajunge la dvs in ziua urmatoare.

În acest moment utilizăm serviciile unui curier care nu percepe kilometri suplimentari pentru localități care nu se află în anumite arii de acoperire.

Prețul comunicat în momentul în care plasați rezervarea nu se modifică pentru comanda plasată.
Pot exista cazuri în care prețurile se pot modifica în funcție de fluctuațiile prețurilor practicate de transportator, însă acestea vor fi actualizate pe site, iar în cazuri excepționale vă vom contacta suplimentar.
Pentru comenzi mai mari de 1000 lei, sau pentru unele comenzi pe care le vom considera incerte, putem solicita o garanție de 10% a plații coletului în avans sau chiar o plata integrala.

Pentru expediții internaționale atât prețul coletului cât și taxele de transport vor fi achitate anticipat. Livrarea se va face prin curier internațional. Vă vom contacta pentru detalii suplimentare.

Reducerile oferite de site-ul nostru sunt urmatoarele:

Reducere pentru atingerea pragului valoric al unei comezi:


comenzi peste 100 lei - reducere transport (7,90 lei National-redus de la 15,90 lei; 4,90 lei Bucuresti-redus de la 12,90 lei)
comenzi peste 200 lei - transport gratuit
comenzi peste 300 lei - transport gratuit si discount 3%
comenzi peste 400 lei - transport gratuit si discount 4%
comenzi peste 500 lei - transport gratuit si discount 5%
comenzi peste 600 lei - transport gratuit si discount 6%
comenzi peste 700 lei - transport gratuit si discount 7%
comenzi peste 800 lei - transport gratuit si discount 8%
comenzi peste 900 lei - transport gratuit si discount 9%
comenzi peste 1000 lei - transport gratuit si discount 10%

Reducere pentru diferite metode de plata:


Atunci cand se plateste in avans o comanda, prin OP sau card, exista posibilitate unei reduceri suplimentare calculata automat de catre sistem. Valoarea reducerii, atunci cand se aplica, este stabilita unilateral de catre firma, existand posibilitatea modificarii ei fara nici o notificare prealabila.

 

Reducere de fidelitate:


Pentru acest tip de discount, trebuie sa va inregistrati cu un cont de client pe site, sa va autentificati de fiecare data si sa plasati comenzile prin intermediul contului dvs de client.
Periodic, firma stabileste unilateral conditiile de eligilibiltate pentru fiecare client in parte.
Aceste reduceri sunt stabilite de catre firma (si se pot modifica in functie de rulajul, numarul de comenzi plasate, valoare etc.) atat in sens crescator cat si descrescator.
Nu sunt eligibile pentru acest tip de discount, comenzile sub limita de 200 lei.

Reducerea va fi aplicata si calculata automat de catre sistem in timpul inregistrarii comenzii.

Toate reducerile sunt oferite de catre firma intr-un program de beneficii acordat suplimentar si optional, de aceea, firma poate modifica unilateral, in orice moment beneficiile acordate, in orice mod si in orice fel considera necesar. Firma poate anula orice bonus/discount fara nici o notificare prealabila. In cazul unor neindepliniri de conditii de acordare a bonusurilor / discounturilor sau abateri de la termenii si conditiile afisate, firma poate decide anularea oricaror bonusuri sau discounturi suplimentare acordate (de fidelitate, de valoare, de plata, etc).
Pentru unele comenzi pentru care beneficiati de cupon/voucher cadou, reducerile de mai sus nu se aplica, se aplica doar cele din cupon/voucher. Specificati în comanda numarul acestuia.

In cazul unor deficiente, erori ale sistemului site-ului etc, firma poate decide sa modifice/anuleze acele comenzi plasate eronat si care contin un discount neconform cu cele specificate in termeni si conditii. 

In cazul in care se doreste retur de produse total sau partial, valoarea discountului se scade proportional din valoarea produselor returnate, iar firma poate decide anularea integrala a unui discount acordat, in acest sens, se retine din suma de rambursat catre client, intreaga valoare a discountului acordat (valoare de transport si sau discount).


Expedierea comenzilor se va face între 1-4 zile de la înregistrarea comenzii, fără a lua în considerare zilele libere și zilele de sâmbătă sau duminică.
Pentru expediții urgente vă rugăm să ne contactați. Vom încerca pe cât posibil să onorăm comenzile în aceeași zi în care le primim. Comenzile plasate în weekend vor fi procesate și expediate începând de luni. Plasarea unei comanzi intr-o zi lucratoare, pana la ora 12.00, nu implica automat ca aceasta va ajunge la dvs in ziua urmatoare.