Bratari

Bratari Pietre Semipretioase pentru Barbati, Dame si Zodii - Unice

  Bratari barbati au existat în istorie de mult timp. Au existat momente în care bărbații au purtat bijuterii la fel de multe ca femeile. În celebrul portret al lui Henry al VIII-lea de Hans Holbein, impunătorul monarh Tudor este împodobit în aur, perle și bijuterii.
  Un portret din nobilul și scriitorul Sir Walter Raleigh din secolul al XVI-lea îl arată în haine puternic ornamentate, cu perle atârnând atât de la ureche, cât și de la pelerină și bineînțeles cu bratari barbati. Căutați imagini cu împărați maharajah și moguli și vă întrebați cum ar putea să se miște sub greutatea vestelor lor. Acestea sunt înfățișări pe care este puțin probabil să le vedeți la bărbați în secolul XXI.
  Codurile s-au relaxat și, cu aceasta, liniile tradiționale dintre moda masculină și cea feminină se estompează. Deși bijuteriile sunt, în mod convențional, un domeniu feminin, acum vedem bratari barbati mai mult ca niciodată.

  Tinerii actori sau cântăreți sunt din ce în ce mai liberi în vestimentația lor, de multe ori în moduri surprinzătoare. Tânărul actor Timothée Chalamet poartă brățări, coliere și inele proeminente. A făcut furori participând la un eveniment Louis Vuitton purtând o imensă bijuterie sclipitoare. Până la urmă fiecare este liber să poarte bratari barbati cu sau fără pietre prețioase.
  Actorul Chadwick Boseman este la fel de liber și dezinhibat în alegerile sale de stil. Este deosebit de interesant pentru că a jucat rolul principal în filmul Marvel Pantera neagră, în esență un erou macho convențional. Rochia sa se joacă adesea cu noțiuni despre cum ar trebui să arate un bărbat.
  Recent a făcut furori când a apărut la o ceremonie de decernare a premiilor purtând trei broșe de diamante foarte mari de la Tiffany & Co. În esență, el este un creator de trenduri pentru bratari barbati.

Bratari barbati vedem la prinți, actori. Promovează branduri sau o fac de plăcere

  Bratari barbati poartă și persoane celebre. Persoanele care poartă bratari barbati sunt în jurul nostru. Prințul Harry a strâns bratari pietre semipretioase barbati de când era un adolescent rebel.
  Orlando Bloom nu-și scoate niciodată brățara cu lanț de pe încheietura mâinii. Și Brad Pitt! Unde sa încep? Tatăl, actorul celeru sau fotul soț în vârstă de 55 de ani, poartă zilnic cel puțin patru bratari barbati țesute sau cu mărgele, dar bărbatul se răsfață, de asemenea, din când în când cu un bratari pietre semipretioase barbati.
  Recent, el a purtat o brățară cu lanț de aur pentru a se potrivi cu aviatorii săi cu un costum auriu și un inel mare de aur la o premieră de film la Cannes. Așa se întâmplă la bărbații celebri. În momentul în care observați bratari barbati sau o curea de piele la încheietura unui bărbat celebru, începeți să le vedeți la toți.

  Ei dau tonul în modă în moda de stradă dar și în cea a accesoriilor, de exemplu în purtarea de bratari pietre semipretioase barbati. În lumea hip-hop-ului, lanțurile și bratari barbati grele din aur, medalioanele, inelele, cerceii, grătarele pentru gură, capacele dentare și huse pentru telefoane mobile din metale prețioase și pietre au devenit semnificative pentru stilul principal. Această abordare subculturală a stilului se bazează și pe improvizația străzii.
  Dar, în cazul culturii rap și hip-hop, deși este extrem de politizat rasial, a avut puțin de-a face cu eliberarea.
  De multe ori opusul, deoarece cantitatea de aur și pietre prețioase pe care le poartă un bărbat se poate spune că corespunde poziției sale în ordinea ciocănirii masculine. Artiștii hip hop au experimentat purtarea de bijuterii extravagante, dar au reușit să creeze chiar și colecții exclusiviste de bratari pietre semipretioase barbati. Colecțiile valorează chiar și milioane de dolari toate cu diamante.

Unii poatră bratari pietre semipretioase barbati pentru a fi mai atractivi

  Bratari pietre semipretioase barbati sunt indiciii vizuale pentru personalitatea fiecărui bărbat. S-ar putea să descoperiți că străinii încep să se apropie de tine mai des atunci când porți bratari pietre semipretioase barbati. Purtarea unei brățări de la E-Crystals poate fi un început de conversație excelent.
  Ar putea fi scuza pe care femeia drăguță dintr-o cafenea trebuie să o inițieze. Ar putea rupe tăcerea unei prime întâlniri într-o conversație lentă. Într-o lume în care toată lumea arată uniform, purtarea unui accesoriu atrăgător te deosebește și te face să pari mai interesant. Atrage atenția într-un mod bun. Poate că ești pe o plajă și singurul accesoriu pe care îl poți purta este o brățară.
  Brățările, precum ceasurile, pot fi purtate zilnic. Unele sunt mai îmbrăcate și se potrivesc unor ocazii mai formale. Varietatea materialelor din care puteți alege bratari barbati este mare.

  Bratari pietre semipretioase barbati sunt un accesoriu versatil care reflectă personalitatea ta și scoate în evidență culoarea ținutelor tale. Este ușor de spus că bratari pietre semipretioase nu sunt bărbătești. Cu toate acestea, dacă vă cunoașteți istoria, s-ar putea să vă amintiți că războinicii și regii din diferite culturi purtau banderole pe încheieturi.
  Faptul este că bărbații au purtat bratari barbati de secole. Omul preistoric și-a împodobit încheieturile cu oase și scoici pentru a îndepărta spiritele rele. Bărbații bogați purtau brățări pentru a-și arăta puterea și statutul. Brățările au evoluat de-a lungul timpului de la farmecul norocului la simbolul statutului până la accesoriul în stil modern pentru bărbați.
  În funcție de ce parte a globului numiți acasă, ideea bărbaților care poartă o brățară este fie normală, fie nemaiauzită. Culturile au asociat adesea brățări cu bogăție și statut. O asociere instantanee care vă identifică statutul în societate.

În multe țări, purtarea unei bratari pietre semipretioase poate semnifica bogăție

  Bratari pietre semipretioase pot avea o semnificație specială bazată pe tradiții culturale. În unele țări, o brățară este o cerință a credinței. Se crede că brățările latino-americane oferă protecție purtătorului. Bărbații din India poartă o brățară de cupru încă din copilărie pentru a-și arăta loialitatea față de credința lor. Nu încercați să numărați bărbații eleganți în costume care poartă brățări în Italia.
  În majoritatea acestor locuri, Bratari pietre semipretioase fac parte din cultură și fac adesea parte din codul vestimentar normal. Brățările sunt o modalitate excelentă de a adăuga culoare ținutei tale. Pot fi îmbrăcați în sus sau în jos.
  O brățară țesută care se potrivește cu o culoare din modelul cămășii, cravatei sau pătratului de buzunar este potrivită chiar și în mediile corporative. Alunecă aceeași brățară în jurul încheieturii mâinii pentru un grătar leneș de după-amiază în curtea din spate sau la plajă.

  În zilele noastre, purtarea unor bratari pietre semipretioase a devenit un accesoriu obișnuit pentru bărbatul elegant. Brățările pot adăuga un strop de culoare oricărei ținute. Acest accesoriu subtil, dar puternic, poate completa un aspect întreg, fără a trece deasupra.
  Brățările pot fi îmbrăcate în sus sau în jos, în funcție de starea ta de spirit. Brățările vă pot reflecta personalitatea, deoarece pot fi o formă de exprimare atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pentru mulți, purtarea acestui accesoriu atrăgător îi deosebește.
  Poate prezenta stilul lor artistic și atenția la detalii. Bratari pietre semipretioase sunt un început de conversație excelent. Accesoriile atrag atenția și s-ar putea să găsiți străini care se apropie mai des de dvs. Brățările pot servi drept scuză perfectă de care are nevoie o femeie drăguță pentru a iniția o conversație. Brățările pot fi un cadou din copilărie de la familia ta sau un semn de dragoste.

Ce bratari semipretioase zodii să alegi în funcție de semnul zodiacal

  Bratari semipretioase zodii au avut un limbaj, un sens încă din timpuri străvechi. Pietrele sunt asociate cu oamenii în funcție de tipul de energie pe care îl difuzează.
  O persoană nervoasă nu va avea nevoie de aceleași energii ca o persoană rezervată și calmă. Berbecul va purta bratari semipretioase zodii cu rubine și diamante. Sunt încrezători și se remarcă în orice fac. Taurul este un semn al pământului fiind, de asemenea, inteligenți, dar introvertiți. Superba piatră prețioasă de smarald este piatra acestui semn și care poate fi așezată în aur, argint sau cupru la bratari semipretioase zodii. Femeile gemeni sunt vii și vibrante. Se știe că poartă bratari dama pentru a comunica prin bijuteriile lor.
  Piatra prețioasă Agate multicoloră este ideală pentru acest semn zodiacal. Femeile rac sunt casnice, emoționale și sentimentale. Rubinul este piatra prețioasă preferată, care este un simbol al iubirii și pasiunii pentru bratari dama.

  Piatră prețioasă peridot este piatra pentru femeile leu, cărora le place să fie în centrul atenției. Femeile Fecioare sunt talentate, ambițioase și meticuloase. Preferă să fie subtile și modeste și să poarte bratari semipretioase zodii.
  Piatra Opal este potrivită pentru personalitatea ei fermecătoare și romantică, deoarece simbolizează echilibrul. Femeile Scorpion sunt pasionate și misterioase. Topazul albastru pentru bratari dama simbolizează dragostea, fidelitatea și puterea.
Femeile săgetătoare sunt practice, fără griji și optimiste și, prin urmare, preferă bijuteriile care simbolizează natura și libertatea. Femeile din capricorn sunt independente și afectuoase și au simțul umorului și preferă să meargă pentru bijuterii clasice.
  Femeile din vărsător sunt cunoscute ca fiind creative și originale. Această trăsătură se reflectă și în alegerile lor de bratari dama. Peștii sunt umili, dezinteresați și de sprijin. Femeile din pești adoră bijuteriile cu bratari dama cu aquamarine, care simbolizând frumusețea, onestitatea, curajul și dragostea.

Motive pentru care femeile poartă bratari dama!

  Bratari dama sunt piese esențiale de accesoriu pentru femei. În multe comunități, femeile poartă cele mai frumoase bratari dama la încheietura mâinii, ca simbol al frumuseții. Femeia modernă, pe de altă parte, iubește să folosească un număr minim de brățări. Au fost multe materiale folosite la fabricarea brățărilor. Una dintre cele mai frecvente sunt mărgelele și sârma. Bratari dama sunt purtate pentru a spori aspectul. Femeilor le place să arate bine. Este obișnuit să vezi o femeie legănându-și o brățară aurie minunată pe încheietura mâinii.
  O brățară de aur este cea mai bună declarație pentru fiecare femeie elegantă. Nu se demodează niciodată și creează o ambianță de clasă și eleganță. Puteți cumpăra bratari dama de calitate, care se potrivesc stilului dvs. Pe de altă parte, o brățară bună vă poate ajuta să ieșiți în evidență atunci când aveți un eveniment special la care să participați.

  Multe femei doresc să arate și să se simtă prețioase. Bratari dama de aur sunt simbolul bogăției. O piesă frumoasă este suficientă pentru a te face să ieși în evidență în mulțime. Brățările din aur galben care prezintă diamante sunt simbolul suprem al clasei. Mulți oameni au lucruri pe care le transmit fiicelor și nepoatelor lor.
  O astfel de brățară amintește persoana de moștenirea lor bogată. Puteți cumpăra o piesă de aur grozavă care va dura ani de zile și generații. Moștenirile sunt destul de esențiale pentru tradițiile familiale. Asigurați-vă că alegeți o piesă atemporală care se distinge de restul. Bratari dama pot fi purtate din mai multe alte motive.
  Fiecare bijuterie pe care o dețineți poate avea o semnificație specială pentru dvs. sau pentru altcineva. O brățară de aur este simbolul bogăției. O piesă frumoasă este suficientă pentru a te face să ieși în evidență.

bratari barbati
bratari pietre semipretioase barbati
bratari dama
bratari pietre semipretioase
bratari semipretioase zodii
bratari
whatsapp