Cristaloterapie

Cristaloterapia este un sistem de proceduri și tehnici care contribuie la redobândirea sănătății corpului și a minții cu ajutorul cristalelor, pietrelor semiprețioase. Acest sistem se bazează pe capacitatea cristalelor de a armoniza câmpul de energie al ființelor vii spre care converg vibrațiile. Datorită structurii moleculare unice, cristalele ajută la refacerea, întărirea și echilibrarea energiei fizice și a celei spirituale. Există mai multe moduri de a manipula cristalele pentru a îmbunătății capacitatea noastră de relaționare cu ceilalți, pentru a dobândi o mai mare siguranță de sine și pentru a rezolva probleme diverse, cum ar fi cele emoționale sau profesionale.

Pur și simplu, ne putem folosi pasiv de ele, amplasându-le în locuri strategice din casa sau de la birou, pentru a propaga efectele lor de relaxare și purificare a energiilor negative. Cu toate acestea, în cazul în care este vorba de vindecarea unei probleme fizice sau a unei tulburări de ordin emoțional, este nevoie de un impuls mai mare. În acest caz, ar fi mai bine ca persoana care le utilizează să păstreze o legătură mai directă cu aceste cristale, folosindu-le, de exemplu, în timpul meditației sau plasându-le în zonele afectate ale corpului. Prin perseverență și străduință proprie, dedicând zilnic doar câteva minute cristaloterapiei, în timp se vor obține rezultatele dorite.

De beneficiile cristalelor și ale pietrelor nu trebuie să se bucure doar câțiva privilegiați, oricine manifestă un interes sau aprofundează acest domeniu poate stăpâni cu ușurință tehnicile de cristaloterapie. În acel moment, li se oferă satisfacția de a intra în posesia resurselor care să le îmbunătățească viața sub diferite aspecte sau care să îi ajute pe cei din jurul lor.

În cazul în care se dăruiesc cristalele cuiva pentru a ajuta acea persoană, trebuie să informăm persoana asupra acestui aspect; un lucru foarte important în cristaloterapie este intrarea voluntară în orice fel de tratament.

Dacă în produsele prezentate nu găsiți afecțiunea de care suferiți vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

whatsapp