Nu esti logat

Intra in cont
Produse
+4 072 008 4444 +4 072 008 4444

Gemeni

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Cristaloterapie: Arhanghelul Rafael

Cristaloterapie: Arhanghelul Rafael

Arhangelul protector al zodiilor: Gemeni, Balanta si Varsator. Bratara contine urmatoarele cristale:..

41,30 lei

Bratara zodia Gemeni 12mm

Bratara zodia Gemeni 12mm

Bratara contine urmatoarele cristale: Agat Indian, Unakit, Turcoaz, Agat Crazy, Jad Honey, Aventurin..

44,90 lei

Bratara zodia Gemeni 10mm

Bratara zodia Gemeni 10mm

Bratara contine urmatoarele cristale: Agat Indian, Unakit, Turcoaz, Agat Crazy, Jad Honey, Aventurin..

38,40 lei

Bratara zodia Gemeni 8mm

Bratara zodia Gemeni 8mm

Bratara contine urmatoarele cristale: Agat Indian, Unakit, Turcoaz, Agat Crazy, Jad Honey, Aventurin..

33,80 lei

Bratara zodia Gemeni 6mm

Bratara zodia Gemeni 6mm

Bratara contine urmatoarele cristale: Agat Indian, Unakit, Turcoaz, Agat Crazy, Jad Honey, Aventurin..

29,30 lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Gemenii (21 mai - 21 iunie) reprezintă cel de-al treilea semn zodiacal. Este o zodie guvernată de Mercur. Calitatea sa cardinală este emoția. Numărul norocos este 5, numărul ascociat planetei Mercur, iar cea mai favorabilă zi din săptămână este miercuri. În cadrul diviziunii zodiacale, ocupă zona situata între 61 și 90 de grade.
Nativii zodiei Gemeni se ghidează mai degrabă după minte și inteligență decât după simțuri. Memoria lor este excelentă și învață cu ușurință tot cea ce studiază; au, de obicei, darul elocvenței și, în general, sunt buni oratori. În plan emoțional, sunt afectuoși, marinimoși și se adaptează oricui și tuturor situaților. În plan sentimental, au nevoie de contactul cu oamenii, au nevoie să se simtă iubiți, înțeleși și protejați, deși nu se implică în angajamente pe termen lung.
Zodia Gemeni este un semn dual, astfel că se întâmplă frecvent ca nativii acestei zodii să aibă firi diferite care să coexiste in aceași personalitate, nu le este deloc greu să treacă de la bucurie la tristețe și pot fi pasionați atât de abstract cât și de concret. Aceste aspecte se reflectă în viața lor materială și nu este deloc ciudat ca Gemenii să treacă prin perioade de profundă nefericire și strâmtoare economică după altele de bogăție; de asemenea, nu este neobișnuit să se vadă respinși de societate după ce au fost o vreme în centrul atenției.
Zodiile cu care Gemenii se înțeleg cel mai bine sunt Leul, Berbecul și Balanța și sunt antagonici cu Capricornul și Scorpionul.
Arhanghelul protector al zodiei Gemeni este Arhanghelul Rafael (precum și al zodiilor Balanță și Vărsător), care îi ajută pe nativii zodiei să aibă o mai bună comunicare, să se vindece și să obțină cunoaștere din toate domeniile. Arhanghelul Rafael este de bun augur și în călătoriile întreprinse. Îngerul guvernator al zodiei Gemeni este Îngerul Ambriel care aduce claritate în gândire și comunicare.

Gemenilor le corespund, în general cristalele galbene-vernile, în special cele cu culori neuniforme. Cele mai importante sunt acvamarinul și jadul care, prin nuanțele lor schimbătoare ce trec de la verde-albăstrui la albastru-intens, le permit gemenilor să-și unească eul exterior cu eul interior, deschizându-le noi orizonturi.
Alte cristale importante pentru gemeni sunt agatul indian care, datorită finelor sale incluziuni, facilitează iubirea și înțelegerea aproapelui, conviețuirea în pace și acceptarea diferitelor stiluri de viață. Turcoazul contracarează efectele negative ale planetelor cu aspecte nefavorabile, ajutând la depășirea dificultăților. Unakitul le aduce mult doritul echilibru emoțional. Agatul crazy prin dungile sale iregulate aduce râsul și buna dispoziție reușind totodată să absoarbă durerea emoțională. Aventurinul portocaliu le amplifică creativitatea și imaginația.

Pietre asociate zodiei
Agat crazy, ametist, aventurin verde, calcedonie, calcit, carneol, citrin, chihlimbar, cuarț de stâncă, cuarț roz, granat, howlit alb, howlit albastru, jadeit, serpentin, ochi de tigru, onix, opal, safir, topaz albastru, turcoaz.

Pietre galbene sau vernil
Agat galben, agat verde, aventurin, calcit, citrin, crisopraz, florină, fucsit, opal miere, jadeit, serpentin, jasp, silverleaf, unakit, moldavit, malachit, obsidian verde, peridot, turmalină verde.

Talismane speciale
Heliotrop, jasp, agat, acvamarin, smarald.

Pietre patronate de Mercur
Smarald, peridot, jad, agat, aventurin, agat indian.

Alte corespondente
Agat roșu, agat de copac, alexandrit, celestit, crisoberil, cuarț fumuriu, heliodor, jasp dalmațian, jasp roșu, calcit verde, ametist Chevron, jadeit, jad verde, bronzit, larimar, turmalină, perle, apatit, apofilit, acvamarin, spinel albastru, chrysocolla, agat dendritic, cuarț rutilat cu turmalină, tanzanit, topaz, variscit, zoisit, ulexit.